Park/baan regels

Parkeren auto's:

Verzoek om te parkeren op het grote parkeerterrein van het aanliggende gemeentehuis.

Toegangpark:

Het tennispark beschikt over een toegangshek met een cijfercode, deze code word aan de leden gecommuniceerd en wordt ook af en toe ook gewijzigd, bij de toernooien/evenementen zal het toegangshek open staan.

Plaatsen Fietsen:

Naast de kantine is een locatie gereserveerd voor het plaatsen van fietsen.

Bij het binnenkomen en weer verlaten van het tenniscomplex wordt er verzocht om ter voorkoming van overlast rekening te houden met de omwondenden.

Op onze vereniging kan worden gespeeld op 3 gravelbanen.

We beschikken bij onze vereniging over een vol automatische sproeisysteem welke 3 x per dag de banen sproeien, mocht de sproeiers aangaan tijdens het tennissen zal je even van de baan af moeten, dit is beter voor de baan en veiliger voor uzelf.

De vereniging heeft nu een paar jaar baanverlichting op de banen 1 en 2.

Aan het gebruik hiervan zijn een aantal regels verbonden:

• De bediening(draaiknop) zit in de dameskleedkamer onder het clubgebouw, links achter de deur zit op ooghoogte.

• De verlichting mag maar tot uiterlijk 23:00 uur in gebruik zijn, om deze tijd zal de verlichting automatische uitgaan (let op bij het nog pakken van je spullen).

Na het tennissen is het verplicht om de banen te vegen (zie onderstaande instructie en ook zo ver mogelijk tussen de banen in) en de sleepnetten op de daarvoor bedoelde beugels terug te hangen en eventueel de ontstane gaatjes in de banen dicht schuiven/drukken met je schoenen.

Daarnaast is het verplicht om tenniskleding en "echte" tennisschoenen te dragen om de banen in goede conditie te houden.

Graag bij het zetten van de standen dit Niet met je racket te doen maar gewoon met de hand om eventuele schade aan de telborden te voorkomen.

Leden dienen het tennispark zo netjes mogelijk te onderhouden en bij vertrek de kantine en het toegangshek af te sluiten.

parkeren.JPG
website builder. Create your website today.