LID WORDEN?

Wilt u lid worden van L.T.C. Kruiningen?

Dat kan simpelweg door u aan te melden via dit formulier:

Zomerchallenge lidmaatschap actie!:

Maak kennis met tennis!
Heb je zin om na het lange thuis zitten lekker sportief bezig te zijn?
Lijkt het je leuk om te komen tennissen? We hebben nu een zeer aantrekkelijke actie!

5 tennislessen + een ‘zomerchallenge’- lidmaatschap voor €99,00.
Het ‘zomerchallenge’ - lidmaatschap houdt in dat je voor dit
tennisseizoen lid wordt van de KNLTB. Met dit lidmaatschap is het
mogelijk om vrij te tennissen op de tennisbaan en/of toernooien en
competities te tennissen. Ook krijg je 5 tennislessen!

Hoe leuk is dit? Doen!
Voor meer vragen of opgaven: info@ltc-kruiningen.nl

Wij bieden de volgende lidmaatschappen aan:

De contributie voor een geheel seizoen bedraag € 87,00 voor seniorleden (geboren voor 01-01-2003) en € 41,00 voor juniorleden. Dit houdt in dat u KNLTB geregistreerd bent en deel kunt nemen aan verschillende toernooien en competities met of zonder ranking. Dit lidmaatschap is voor een geheel tennisseizoen geldig. Ieder jaar ontvangt u hiervoor dan ook een nieuwe KNLTB pas.

Zomerlid:
Het is mogelijk om een zomerlidmaatschap te nemen. Dit is voor twee maanden (juli en augustus) De kosten hiervoor zijn € 30,00.

Voetballid:

Het is mogelijk om een zomervoetballidmaatschap te nemen indien u op voetbal zit. Dit geeft voetballers de mogelijkheid ook tijdens het voetbalseizoen te kunnen tennissen, zonder dat ze contributie betalen voor de maanden dat de voetbal in volle gang is en zij hier geen tijd voor hebben. Dit is voor 3 maanden (Juni, Juli & Augustus) De kosten hiervoor zijn € 45,00.

Opzeggen lidmaatschap:

Indien het lidmaatschap opgezegd wenst te worden dan kan dit uiterlijk tot 31 december van het lopende tennisjaar. Dit dient schriftelijk of via e-mail afgemeld te worden bij onze ledenadministratie.

Bij opzegging ná 31 december van het lopende tennisseizoen worden er een deel van de kosten voor het volgende seizoen in rekening gebracht, dit is € 20,00 voor de administratie en de verplichte kosten aan de KNLTB.

Aanpassingen contactgegevens Lidmaatschap:

Voor eventuele aanpassingen aan je contactgegevens kun je deze doorgeven aan onze ledenadministratie via ledenadministratie@ltc-kruiningen.nl

Rekeningnummer vereniging NL95 RABO 0334 0500 49

website builder. Create your website today.