Lidmaatschap Tennis

Lidmaatschappen

Je kunt gemakkelijk lid worden door het formulier op de website in te vullen. Hieronder staat alle informatie over onze verschillende lidmaatschappen.

 1. Junior lid 
  €45,- per seizoen, t/m 17 jaar. Het seizoen loopt ongeveer van april tot oktober. Hierbij ontvang je ook een KNLTB bondsnummer, zo kun je aan officiële (jeugd) toernooien en competities meedoen. 
 2. Senior lid
  €95,- per seizoen, vanaf 18 jaar. Het seizoen loopt ongeveer van april t/m oktober. Hierbij ontvang je ook een KNLTB bondsnummer, zo kun je aan officiële toernooien en competities meedoen. 
 3. Competitie lid 
  €30,- per seizoen. Hierbij ben je lid bij een andere vereniging en heb je al een KNLTB bondsnummer. Je kunt competitie spelen in een team van LTC Kruiningen. 
 4. Zomer lid
  Wil je alleen in de zomer tennissen (bijvoorbeeld vanwege de zomerstop van het voetbalseizoen)? Dan kun je zomer lid worden in de maanden juni, juli en augustus voor €47,50. Je mag deze periode gebruik maken van de banen en deelnemen aan activiteiten binnen de vereniging. Let op! Met dit lidmaatschap ontvang je geen KNLTB bondsnummer.
 5. Zomer challenge
  Heb je nog nooit getennist? Doe dan mee aan de zomer challange. Je krijgt vijf tennislessen. Je bent lid van LTC Kruiningen, je ontvangt een KNLTB bondsnummer in de maanden juni t/m oktober. En je kunt onbeperkt gebruik maken van de banen, deelnemen aan de activiteiten en evenementen binnen de vereniging en ook deelnemen aan officiële toernooien. 

 

Lidmaatschap beëindigen  

Je kunt je lidmaatschap beëindigen door voor 1 december een mail te sturen naar de ledenadministratie. Het mailadres is: [email protected]

Overige vragen

Heb je vragen over je lidmaatschap? Ook dan kun je mailen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Adres

Meidam 4A
4416 AJ Kruiningen

KVK-nummer

40309520